Herstel & Revalidatie

Orthopedische Revalidatie traject

We vertellen je meer over herstel & revalidatie. Kracht en mobiliteit zijn belangrijk, maar we komen alsnog helemaal nergens als je niet goed herstelt van een operatie of ongeval! Herstellen is niet alleen belangrijk als je geblesseerd bent geraakt, maar ook bijvoorbeeld na een (zware) training. Door je lichaam op de juiste manier te laten herstellen, voorkom je niet alleen blessures maar zorg je er ook voor dat je efficiënter werkt, traint en de dag door komt. 

Revalideren na een operatie? Wij letten op de balans van jouw dagelijks bewegen, krachttraining, mobiliteitstraining en rust maar checken ook je litteken! Het litteken wordt vaak vergeten terwijl het heel veel invloed kan hebben op gewrichten, spieren en pezen. lees hier meer over waarom jouw litteken belangrijk is om pijnvrij te worden!

Artur en Fairuz hebben beide het Orthopedische Revalidatie traject gevolgd om je snel maar goed weer op de been te krijgen. Wij zien iedere klacht, breuk, overbelasting als nieuw. Ieder lichaam reageert namelijk anders en is uniek.

Wacht niet te lang met het maken van je afspraak! Ook als je in het gips zit kunnen we je helpen.