Ons Team

Wie zijn wij?

Wij zijn Artur Muzicant en Fairuz Elsobki. Door de jaren heen als therapeut hebben wij ervaren dat veel mensen een lange lijst aan therapeuten en paramedici achter zich hebben liggen en vaak zonder het behalen van het gewenste resultaat. Samen zijn wij Fortis Fysiotherapie gestart omdat we hier verandering in willen brengen en de zorg willen verbeteren. Voor ons is het belangrijk dat jij je dagelijkse dingen weer zo snel mogelijk kan doen, zonder dat er onnodige behandelingen worden gegeven. En kunnen wij je niet helpen? Dan zoeken wij samen met jou verder. 

Of je nou een (top)sporter bent, zittend werk hebt of simpelweg een blessure hebt opgelopen, wij staan voor je klaar om je persoonlijke doel te helpen behalen. Wij geloven in een gerichte en duidelijke aanpak van de oorzaak waarbij wij betrekken in ons plan. Door middel van onze uitgebreide werkwijze en samenwerking met verschillende specialisten, helpen wij je weer snel pijnvrij je sport en dagelijkse activiteiten op te pakken.

Kom gauw eens binnen en voel je welkom, tot snel!

Artur Muzicant Fortis fysiotherapie Utrecht

Artur Muzîcant

Fysiotherapeut

Ik ben jaren fanatiek actief als sporter en fysiotherapeut. In deze tijd heb ik veel ervaring opgedaan op gebied van (kracht)sport, revalidatie en herstel. Zo heb ik ervaring in sporten als powerliften, kickboksen, brazilijaanse jiujitsu en klimmen. 

Verder ben ik in meerder takken van de fysiotherapie en personal training wereld werkzaam geweest. Hierin heb ik ervaring opgedaan in behandel/trainingstechnieken bij sportblessures, herstel na een operatie en revalidatie na dwarslaesie. Maar ook in het coachen en motiveren van mijn cliënten/patiënten.

Tijdens mijn behandeling, sta jij centraal. Mijn doel is, om jou zo snel mogelijk weer pijnvrij aan het bewegen te krijgen. We werken dan samen aan je kracht, explosiviteit, coördinatie en mobiliteit. Door je klacht(en) van alle mogelijk hoeken aan te pakken, kan jij optimaal herstellen en weer zo snel mogelijk in beweging komen.

Fairuz Elsobki Fortis fysiotherapie

Fairuz Elsobki

Fysiotherapeut

Na een aantal jaren turnen en roeien wilde ik fysiotherapeut worden en meer van het menselijk lichaam te weten komen. Sinds 2 jaar ben ik nu fanatiek met yoga bezig en leer ik meer over hoe het brein samenwerkt met het lichaam.  

Ik ben pas weer blij wanneer jij je weer lekker in je vel voelt. Meestal begint dat zonder pijn. Ik neem in mijn behandelplan alle aspecten van jouw leven mee; Hoe je lichaam beweegt en gewrichten samenwerken, de kwaliteit van je voeding, je inname van vitamines, de hoeveelheid rust die je krijgt, hoe je slaapt, hoe je nadenkt en hoe je patronen in elkaar zitten. Kortom, ik probeer te zien waar je wat minder in balans bent en welke aspecten meer aandacht verdienen om de balans weer te herstellen. Ik wil jou de kans geven om te herstellen van langdurige pijnklachten, maar ook onverklaarbare klachten in je dagelijks leven en tijdens of na het sporten.

Ik neem je mee in mijn keuzes. Niks moet, alles mag! Voel je vrij om je naar mij te openen om je klacht bloot te leggen. Ik ben er om naar je te luisteren en je te helpen.     

 • Rug- en nekklachten
 • Schouderklachten
 • (kracht)Training 
 • Spannings gerelateerde klachten 
 • Herstel bij sportblessures
 • Revalidatie na trauma/operatie
 • Rug- en nekklachten
 • Hoofdpijn/kaakklachten 
 • Heupklachten
 • Herstel na operatie
 • Littekentherapie
 •  Ademhalingstherapie