Ons Team

Wie zijn wij?

Fortis Fysiotherapie wordt gerund door ons: Artur Muzicant en Fairuz Elsobki. Door de jaren heen hebben we ervaren dat veel mensen een lange lijst aan therapeuten en paramedici achter zich hebben liggen en vaak zonder het behalen van het gewenste resultaat. Met Fortis wilden wij hier verandering in brengen.

Bij veel praktijken is er eerst een intake van 30 tot 45 minuten nodig voordat je pas écht met een fysio aan de slag kan. Wij doen dat anders. Wij gaan direct met je aan de slag en focussen daarbij niet alleen op je spieren, maar ook op bindweefsel, gewrichten, buik en littekenweefsel. Zo achterhalen we snel wat de echte oorzaak van je pijn is.

Geen enkele klacht is hetzelfde en daarom passen we het behandelplan persoonlijk op jou aan. Dankzij onze behandelmethode en werkwijze ervaren patiënten sneller merkbaar verschil. Een hands-on techniek, met gerichte training om het lichaam niet alleen snel, maar vooral langdurig te laten herstellen en overbodige afspraken te voorkomen. 

Artur Muzicant Fortis fysiotherapie Utrecht

Artur Muzîcant

Fysiotherapeut

Ik ben jaren fanatiek actief als sporter en fysiotherapeut. In deze tijd heb ik veel ervaring opgedaan op gebied van (kracht)sport, revalidatie en herstel. Zo heb ik ervaring in sporten als powerliften, kickboksen, brazilijaanse jiujitsu en klimmen. 

Verder ben ik in meerder takken van de fysiotherapie en personal training wereld werkzaam geweest. Hierin heb ik ervaring opgedaan in behandel/trainingstechnieken bij sportblessures, herstel na een operatie en revalidatie na dwarslaesie. Maar ook in het coachen en motiveren van mijn cliënten/patiënten.

Tijdens mijn behandeling, sta jij centraal. Mijn doel is, om jou zo snel mogelijk weer pijnvrij aan het bewegen te krijgen. We werken dan samen aan je kracht, explosiviteit, coördinatie en mobiliteit. Door je klacht(en) van alle mogelijk hoeken aan te pakken, kan jij optimaal herstellen en weer zo snel mogelijk in beweging komen.

Fairuz Elsobki Fortis fysiotherapie

Fairuz Elsobki

Fysiotherapeut

Na een aantal jaren turnen en roeien wilde ik fysiotherapeut worden en meer van het menselijk lichaam te weten komen. Sinds 4 jaar ben ik nu fanatiek met yoga bezig en leer ik meer over hoe het brein samenwerkt met het lichaam.  

Ik ben pas weer blij wanneer jij je weer lekker in je vel zit. Meestal begint dat zonder pijn. Ik neem in mijn behandelplan alle aspecten van jouw leven mee; Hoe je lichaam beweegt en gewrichten samenwerken, de kwaliteit van je voeding, je inname van vitamines, de hoeveelheid rust die je krijgt, hoe je slaapt, hoe je nadenkt en hoe je patronen in elkaar zitten. Kortom, ik probeer te zien waar je wat minder in balans bent en welke aspecten meer aandacht verdienen om de balans weer te herstellen. Ik leer jou luisteren naar je lichaam. Wat heeft jouw lichaam nodig? 

Ik wil jou de kans geven om te herstellen van langdurige pijnklachten, maar ook onverklaarbare klachten in je dagelijks leven en tijdens of na het sporten.     

 • Rug- en nekklachten
 • Schouderklachten
 • (kracht)Training 
 • Spannings gerelateerde klachten 
 • Herstel bij sportblessures
 • Revalidatie na trauma/operatie
 • Rug- en nekklachten
 • Hoofdpijn/kaakklachten 
 • Heupklachten
 • Herstel na operatie
 • Littekentherapie
 •  Ademhalingstherapie