Fysiotherapie

Wie is Fortis?

Door de jaren heen hebben we ervaren dat veel mensen een lange lijst aan therapeuten en paramedici achter zich hebben liggen en vaak zonder het behalen van het gewenste resultaat. Fortis Fysiotherapie is opgericht om hier verandering in te brengen.

Bij veel praktijken is er eerst een intake van 30 tot 45 minuten nodig voordat je pas écht met een fysio aan de slag kan. Bij Fortis Fysiotherapie is dat anders. Zo gaan we direct aan de slag en focus daarbij niet alleen op de spieren, maar ook op bindweefsel en gewrichten. Hierbij wordt er gekeken naar kracht, mobiliteit en coördinatie, maar ook naar verschillende stress en omgevingsfactoren die mogelijk de klachten veroorzaken. Zo achterhalen we samen snel wat de echte oorzaak van je pijn is.

Geen enkele klacht is hetzelfde en daarom wordt het behandelplan persoonlijk op jou aangepast. Dankzij de bij Fortis Fysiotherapie toegepaste behandelmethode en werkwijze ervaren patiënten snel merkbaar verschil. Een hands-on techniek, met gerichte training om het lichaam niet alleen snel, maar vooral langdurig te laten herstellen en overbodige afspraken te voorkomen.

Artur Muzicant Fortis fysiotherapie Utrecht

Artur Muzîcant

Fysiotherapeut

Ik ben jaren fanatiek actief als sporter en fysiotherapeut. In deze tijd heb ik veel ervaring opgedaan op gebied van (kracht)sport, revalidatie en herstel. Zo heb ik ervaring in sporten als powerliften, kickboksen, brazilijaanse jiujitsu en klimmen. 

Verder ben ik in meerder takken van de fysiotherapie en personal training wereld werkzaam geweest. Hierin heb ik ervaring opgedaan in behandel/trainingstechnieken bij sportblessures, herstel na een operatie en revalidatie na dwarslaesie. Maar ook in het coachen en motiveren van mijn cliënten/patiënten.

Tijdens mijn behandeling, sta jij centraal. Mijn doel is, om jou zo snel mogelijk weer pijnvrij aan het bewegen te krijgen. We werken dan samen aan je kracht, explosiviteit, coördinatie en mobiliteit. Door je klacht(en) van alle mogelijk hoeken aan te pakken, kan jij optimaal herstellen en weer zo snel mogelijk in beweging komen.

  • Rug- en nekklachten
  • Schouderklachten
  • Knieklachten
  • Heupklachten 
  • Herstel bij sportblessures
  • (kracht)Training
  • Revalidatie na trauma/operatie
  • Littekentherapie
  • Spanning en Hoofdpijnklachten